GRYKA E KAÇANIKUT

SH.K.A GRYKA E KAÇANIKUT

HYRJA

12/05/2009 10:20
MIRËSERDHËT NË FAQEN TONË TË INTERNETIT Të nderuar musafir dhe vizitor të faqes sonë, Jeni lidhur për momentin me një faqe interesante për ju, dhe kemi nderin të ju përshëndesim për interesimin tuaj, tek Shoqëria Kulturore – Artistike “ GRYKA E KAÇANIKUT “  , e cila si synim të...
>>

HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “

12/05/2009 11:15
     HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “   Aktiviteti kulturor në Kaçanik në mënyrë të organizuar ka filluar qysh pas mbarimit të luftës së dytë botërore dhe atë botë SHKA e organizuar ka qenë ajo e “ Përparimi “e cila dekada të tëra e ka mbajtë...
>>

AKTIVITETIN E SH.K.A “ GRYKA E KAÇANIKUT “

12/05/2009 11:19
    Aktivitet e Shoqeris gjat viteve 2004 / 2005 / 2006 / 2007 . 1.   Koncerti i par u mbajt për maturantët me 04.05.2004. 2.   Pjesëmarrje në festivaline XVI "KAÇANIKUT " ku u shperblye me vendin e dytë nga juria profesionale. 3.   Koncerti më  28...
>>

KONTAKTI

07/09/2009 19:59
Kryetar                    Sylejman Haxhiu        Tel....
>>
All articles

Items: 1 - 4 of 4

Search site

© 2009 - 2010