GRYKA E KAÇANIKUT

Article archive

KONTAKTI

07/09/2009 19:59
Kryetar                    Sylejman Haxhiu        Tel....
>>

SHarcem

20/05/2009 21:30
Sharrcem është Prodhuesi i vetëm i qimentos në Kosovë dhe furnizuesi kryesor i qimentos. Gjendet në një mjedis të vogël Hani i Elezit në pjesën jugore të Kosovës afër kufirit me Maqedonin, furnizon me qimento në të gjithë Kosovën. Për momentin Sharrcem operohet nga Holcim Grup, një nga...
>>

AKTIVITETIN E SH.K.A “ GRYKA E KAÇANIKUT “

12/05/2009 11:19
    Aktivitet e Shoqeris gjat viteve 2004 / 2005 / 2006 / 2007 . 1.   Koncerti i par u mbajt për maturantët me 04.05.2004. 2.   Pjesëmarrje në festivaline XVI "KAÇANIKUT " ku u shperblye me vendin e dytë nga juria profesionale. 3.   Koncerti më  28...
>>

HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “

12/05/2009 11:15
     HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “   Aktiviteti kulturor në Kaçanik në mënyrë të organizuar ka filluar qysh pas mbarimit të luftës së dytë botërore dhe atë botë SHKA e organizuar ka qenë ajo e “ Përparimi “e cila dekada të tëra e ka mbajtë...
>>

HYRJA

12/05/2009 10:20
MIRËSERDHËT NË FAQEN TONË TË INTERNETIT Të nderuar musafir dhe vizitor të faqes sonë, Jeni lidhur për momentin me një faqe interesante për ju, dhe kemi nderin të ju përshëndesim për interesimin tuaj, tek Shoqëria Kulturore – Artistike “ GRYKA E KAÇANIKUT “  , e cila si synim të...
>>

HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “

07/05/2009 13:01
      HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “   Aktiviteti kulturor në Kaçanik në mënyrë të organizuar ka filluar qysh pas mbarimit të luftës së dytë botërore dhe atë botë SHKA e organizuar ka qenë ajo e “ Përparimi “e cila dekada të tëra e ka mbajtë aktivitetin...
>>

HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “

07/05/2009 12:55
    HISTORIKU I SHKURTËR I SHKA “ GRYKA E KAÇANIKUT “   Aktiviteti kulturor në Kaçanik në mënyrë të organizuar ka filluar qysh pas mbarimit të luftës së dytë botërore dhe atë botë SHKA e organizuar ka qenë ajo e “ Përparimi “e cila dekada të tëra e ka mbajtë aktivitetin kulturor...
>>

Items: 1 - 7 of 7

Search site

© 2009 - 2010